BLI MEDLEM

 

HANINGE SINFONIETTA

Är du intresserad av att bli medlem?

 

För närvarande är vi intresserade av att rekrytera fler musiker till vår orkester. Vi är idag ca 30 st med både stråkmusiker samt blås men ser gärna att vi blir fler.

 

Vi repeterar på tisdagar mellan 18:45 - 21.00 varannan månad i St Eskils vackra lokaler i Haninge och håller i ca fem konserter per år. Vi spelar främst klassisk musik och samarbetar med solister och körer. Medlemsavgiften för innevarande år (2017) är 250 kronor för medlemmar som fyller 20 år innevarande år samt medlemmar över 20 år. För yngre medlemmar är det kostnadsfritt att vara med i orkestern.

 

Besöksadress- S:t Eskils kyrka i Haninge. Runstensvägen 14, 136 38 Handen. Kyrkan är nära belägen bredvid Haninge Centrum där det finns 850 parkeringsplatser där bilen får stå ca tre timmar med p-skiva. Avgiftsbelags parkering finns också. Pendeltåg 35 stannar i Handen och kyrkan ligger ca 600 meter ifrån pendeltågsstationen. Närmaste buss hållplatser om man kommer med buss är 'Haninge Centrum' och 'Handens närsjukhus'.

 

Låter det intressant är du varmt välkommen att skicka en intresseanmälan till info@haningesinfonietta.se med lite bakgrundsinformation om dig själv och hur länge du har spelat. Du är även välkommen att maila om du har frågor och kan även kontakta vår dirigent Sabine Beyer direkt på telefon 070-251 83 46.

Copyright © All Rights Reserved