OM SINFONIETTAN

 

HANINGE

SINFONIETTA

Om Haninge Sinfonietta

 

Bakgrund

Haninge Sinfonietta har stått på egna ben som en idell förening i ungefär tio år nu men funnits som orkester mycket längre än så med många trogna medlemmar. Orkestern består av både professionella musiker samt amatörer som har intresset av att fortsätta spela.

 

Repertoar

Vi spelar främst klassisk musik och har tidigare framfört musik av bland annat Sibelius, Bach, Vivaldi och Schumann. Under året håller vi vanligtvis i fem konserter per år.

 

Samarbeten

Orkestern har ett gott samarbete med Haninge musikskola där fler medlemmar är eller har varit elever. Vi samarbetar även med körer så som Acquire, Audite, Vendelsö kammarkör, Österhaninge kammarkör och Ösmo-Torö. VI har haft solister så som Donald Perry från USA, Katarina Rudérus och Anders Jalkéus tidigare medlem i The Real Group. Konstnärlig ledare och dirigent Sabine Beyer och instudering Anders Klint.

 

Haninge Sinfoniettas vän

Önskar man vara med och bidra till Haninge Sinfoniettas verksamhet och vara vår vän kan man ge en donation till till vårt bankgiro 123-4798 och ange GÅVA som referens.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved